نجوم و اخترشناسی

نجوم و اخترشناسی

سلام عرض می کنم به همه بازدیدکندگان این وبلاگ امیدوارم اطلاعات خوب و مفید در این وبلاگ برای شما قرار داده باشم.
نجوم و اخترشناسی

نجوم و اخترشناسی

سلام عرض می کنم به همه بازدیدکندگان این وبلاگ امیدوارم اطلاعات خوب و مفید در این وبلاگ برای شما قرار داده باشم.

زندگینامه (اولین فضانورد ایرانی) انوشه انصاری

اگر دوست دارین که از زندگینامه اولین ایرانی که به فضا رفت مطلع شوید به ادامه ی مطالب بروید.


انوشه بعد از بازگشت از فضا
 

انوشه انصاری (زادهٔ 21 شهریور 1345 خورشیدی، برابر با 12 سپتامبر1966در مشهد) کاوشگر و رئیس انجمن گردانندگان شرکت فناوری ارتباط از راه دور (TTI) است.

او متولد شهر مشهد در ایران است و در سال 1363 (1984) به همراه خانواده‌اش به آمریکا مهاجرت کردند. انوشه مدرک کارشناسی خود را در رشتهٔ مهندسی الکترونیک و علوم رایانه (EECS) از دانشگاه جورج میسون و مدرک کارشناسی ارشد خود را درزمینهٔ مهندسی الکترونیک از دانشگاه جورج واشنگتن اخذ کرده‌است. او در حال حاضر مشغول طی کردن دوره‌ای در دانشگاه سوئین‌بورن است تا بتواند دومین مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشتهٔ ستاره شناسی دریافت کند.

او در سال 2000 ازسوی مجله زن شاغل به‌عنوان کارآفرین برتر شناخته شده‌است. او از بنیان‌گذاران یک شرکت مخابراتی در آمریکا به نام تی.تی.آی (TTI) بوده که اکنون تحت مالکیت سنوز نتورک قرار دارد.


سفر به فضا


انوشه همیشه عاشق فضا و فضانوردی و درپی راه یافتن به فضا بوده‌است.

در 18 اردیبهشت ۱۳۸۵ (8 مه 2006)، سازمان فضایی روسیه به‌طور رسمی اعلام کرد که انوشه انصاری به‌عنوان اولین زن گردشگری فضایی در یکی از پروازهای فضاپیمای سایوز، که برای بهار 1385برنامه‌ریزی شده‌بود، به مدار زمین سفر خواهد کرد. اما پس از رد صلاحیت دایسوکه انوموتو، داوطلب ژاپنی، به دلایل پزشکی و جا ماندن او از مأموریت سایوز تی ام ای-9، قرار شد انوشه انصاری در 23شهریور 1385 با این گروه همراه شود.

وی اولین قضانورد ایرانی دنیاست و اولین زن کیهان‌گرد و چهارمین نفری است که هزینهٔ سفر فضایی خود را پرداخت کرده‌است. او همچنین پس از عبدالاحد مومند فضانورد افغان دومین فضانورد فارسی‌زبان است. انصاری ترجیح می‌دهد درمورد خود از عنوان «فضانورد همراه» به جای واژهٔ «گردشگر فضایی» استفاده کند. وی در روی لباس خود دو پرچم ایران و آمریکا را نقش کرده بود. وی دلیل این کار را اظهار دِین خود به این دو کشور که در موفقیت وی نقش داشته‌اند بیان کرد.

فضاپیمای سایوز حامل انوشه انصاری، فرمانده روسی میخاییل تیورین، و مهندس پرواز اسپانیایی-آمریکایی، مایکل لوپز الگریا در صبح روز دوشنبه 18 سپتامبر سال 2006 از پایگاه فضایی بایکونور در قزاقستان به فضا پرتاب شد، و بدین ترتیب مأموریت سایوز تی ام ای-9 آغاز گشت. دو روز پس از قرار گرفتن در مدار زمین، فضاپیمای سایوز در ۲۰ سپتامبر ۲۰۰۶ با موفقیت به ایستگاه بین المللی فضایی ملحق شد و اقامت ۹روزهٔ انوشه انصاری در ایستگاه فضایی آغاز شد.

سرانجام پس از 9 روز اقامت و پژوهش در ایستگاه بین المللی فضایی، انوشه انصاری در سحرگاه 7 مهر 1385 مصادف با 29 سپتامبر 2006 میلادی به همراه پاول وینو گرادف روسی و جفری ویلیامز آمریکایی، دو تن از فضانوردان ساکن ایستگاه، به زمین بازگشت و پس از فرود وی در ۹۰کیلومتری شمال آرکالیک در قزاقستان با استقبال گرم خانواده‌اش، ازجمله همسرش حمید، و مقامات محلی و مسئولان سازمان فضایی روسیه مواجه شد. وی پس از معاینات پزشکی، با هلی کوپتر برای مراسم خوش‌آمدگویی به شهر قُستانای (در قزاقستان) منتقل شد.

انوشه انصاری در طول ۹ روز اقامت خود در ایستگاه بین المللی فضایی مجموعه آزمایش‌های علمی زیر را برای آژانس فضایی اروپا انجام داد:

  • پژوهش درمورد علل کم خونی؛
  • تأثیر تغییرات ماهیچه‌ای بر کمردرد؛
  • تأثیر تشعشعات فضایی برروی فضانوردان ساکن در ایستگاه بین المللی فضایی و گونه‌های میکروبی که در آن ایستگاه پرورش داده شده‌اند.


نماد مأموریت فضایی انوشه انصاری، با پرچم‌های ایران، آمریکا، نقش ایستگاه بین المللی فضایی، و نقشهٔ ایران روی کره زمین


منبع: fa.wikipedia.org (ویکی پدیا دانشنامه آزاد)

 
 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد